Camera Hacker

:

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

no picture with IBM PC Camera

My camera was working properly till few months back. but of late it is not working properly.. It takes a lot of time to click when I press snap shot button. and there is no picture . The final snap which appears on the right hand side album turns green and a message appears on the screen indicating some problem with the frame. Pl. let me know how to correct this problem.

sanjay taneja
Thu, 11 Oct 2007 05:03:25 +0000

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

Did your message disappear? Read the Forums FAQ.

Add Comment

Spam Control | * indicates required field
Your Name: *
E-mail:
Remember Me!
Comment: *
File attachment is optional. Please do not attach a file to your submission unless it is relevent.
Attach File:
(20 MB Max)
Spam Protection: * Answer of 9 + 6?
Click button only once, please!

TrackBack

TrackBack only accepted from WebSite-X Suite web sites. Do not submit TrackBacks from other sites.

Send Ping | TrackBack URL | Spam Control

No TrackBacks yet. TrackBack can be used to link this thread to your weblog, or link your weblog to this thread. In addition, TrackBack can be used as a form of remote commenting. Rather than posting the comment directly on this thread, you can posts it on your own weblog. Then have your weblog sends a TrackBack ping to the TrackBack URL, so that your post would show up here.

Messages, files, and images copyright by respective owners.