Camera Hacker

: :

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

Canon Mark III "busy" when connected to USB

I'm having an issue if I switch on my Canon EOS 5D Mark III when it's connected to my computer via USB: the camera doesn't respond to any button and the color display is off. A "busy" message appears on the LCD display.

The camera works fine again if I disconnect the USB.

If the camera is already on and then I connect the USB, the camera works fine.

Has anyone experienced the same issue? I need to use the camera while it's connected to the USB.

Thanks very much!

Enrique E.
Tue, 19 May 2015 19:10:36 +0400

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

Did your message disappear? Read the Forums FAQ.

Add Comment

Spam Control | * indicates required field
Your Name: *
E-mail:
Remember Me!
Comment: *
File attachment is optional. Please do not attach a file to your submission unless it is relevent.
Attach File:
(20 MB Max)
Spam Protection: * Answer of 3 + 1?
Click button only once, please!

TrackBack

TrackBack only accepted from WebSite-X Suite web sites. Do not submit TrackBacks from other sites.

Send Ping | TrackBack URL | Spam Control

No TrackBacks yet. TrackBack can be used to link this thread to your weblog, or link your weblog to this thread. In addition, TrackBack can be used as a form of remote commenting. Rather than posting the comment directly on this thread, you can posts it on your own weblog. Then have your weblog sends a TrackBack ping to the TrackBack URL, so that your post would show up here.

Messages, files, and images copyright by respective owners.